Relight Design

Shine this old unique light again in a whole new world!

Vele grootheden in de wereld hebben fantastische mooie shows gegeven. Dit was nooit mogelijk geweest zonder het gebruik van spotlights.

Van Queen tot Kiss en van Jennifer Lopez tot aan Shakira. Elke artiest heeft wel eens in de spotlights gestaan. Door de komt van LED-technologie worden de oude ‘'halogeen’' spots niet of nauwelijks meer gebruikt.

Relight-design koopt deze oude beestjes op en bouwt ze om tot een fantastische design lamp voor in huis. Naast dat het hergebruiken van het armatuur goed is voor het milieu is het ook nog eens een eye-catcher voor in je huis.  Door dat het oude filament wordt vervangen door een ledlamp zal deze minder stroom verbruiken dan met het oude filament.

Elke armatuur die bij ons wordt verkocht wordt geleverd met een unieke serie nummer. Deze kun je aan de onderkant van de arm op het armatuur vinden. Voer het serie nummer in op de website en je vindt achtergrondinformatie waar de armatuur voor het laatst is gebruikt voor dat deze werd omgebouwd.

Dit is dus niet zomaar een design armatuur. Het is een design armatuur met een verhaal!
Introductie video

Light Catalog

Zoek hier uw persoonlijke armatuur, typ hieronder het serienummer van uw  armatuur.


Assortiment

Onze huidige collectie armaturen

STAANDE LAMP

Get in touch.

Is je nieuwsgierigheid gewekt?! Schroom dan niet contact met me op te nemen! Vul onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!